Μικρογραφία παραλίας

η νησος της λευκαδας

Έχετε πολλούς λόγους για να επιλέξετε τη Λευκάδα για τις διακοπές σας. Πρώτα απ' όλα για τη φύση, που με τα υπέροχα χρώματα της να εναλλάσσονται από περιοχή σε περιοχή, δίνει στον επισκέπτη την εντύπωση ότι κάθε νέο μέρος που επισκέπτεται είναι ακόμη πιο όμορφο από το προηγούμενο, μαγεύοντας τον.

Ακόμη, για τον πολιτισμό του νησιού, που βρίσκεται παντού. Τον συναντάμε στην ευγένεια και τη φιλοξενία των κατοίκων του, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως το πανευρωπαϊκό φεστιβάλ Φολκλόρ, στα μουσεία, στη λαογραφική παράδοση του νησιού και φυσικά στην παραδοσιακή κουζίνα του.Όσο για την θάλασσά της, ποιος δεν θα ήθελε να χαρεί το απέραντο γαλάζιο στο φημισμένο Πόρτο-Κατσίκι, στους Εγκρεμνούς, να ζήσει το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα στο Κάθισμα ή στη μοναδική παραλία του Άγιου Νικήτα, όπου θα γευτεί και τις μοναδικές γεύσεις από τα ταβερνάκια στο φημισμένο αυτό ψαροχώρι...

Μικρογραφία εικόνας με καταρράκτεςΚαι τι καλύτερη αφετηρία για να γνωρίσετε τις ομορφιές του νησιού από τα Studios Katerina στο κοσμοπολίτικο Νυδρί, το πλησιέστερο σημείο της Λευκάδας από το φημισμένο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση.Το Νυδρί συνδυάζει τα πάντα: πανέμορφη θάλασσα, πράσινο και επιλογές για κάθε προτίμηση (είτε για έντονη ζωή και διασκέδαση, είτε για χαλάρωση και "φόρτιση των μπαταριών" σας).

Σας προσκαλούμε στα Studios Katerina για να ανακαλύψετε μόνοι σας από κοντά και τους υπόλοιπους λόγους που θα σας κάνουν να αγαπήσετε τη Λευκάδα και να θέλετε πάντα να επιστρέφετε για τις διακοπές σας.